Change language

HELL Kart&Event Center Opening Ceremonie

Met veel vreugde informeren we dat we net terug zijn van een opening ceremonie van HELL Kart&Event Center in Miskolc, Hongarije.

De kartbaan is gelegen in het hart van Avalon Park, een indrukwekkende locatie midden in het bos op de bergen, net naast de beroemde thermale grot baden, de hoofdattractie van het gebied. The kartbaan is gebouwd door onze vrienden: 360 Karting, een buiten kartbaan verdeeld in 4 sectoren. De kartbaan kan gebruikt worden in 7 verschillende configuraties, of als 2 losse kartbanen. De kartbaan is uitgerust met 33 RIMO SINUS ION elektrische karts met 2 elektrische motoren. Elke motor heeft een uitstoot van 2,8 kW met een maximum van 12 kW. Wij hebben daar onze grootste full-colour LED scorebord geïnstalleerd tot nu toe met een hoogte van 1,92 m en 4,46 m breed!

De kartbaan is omringd door restaurants, hotels, een biertuin, een evenementen center, huur huizen, zwembaden, een speciaal adventure park voor kinderen en heel veel meer! Het hele project is klaar in oktober 2015. HELL Kart &; Event Center in Avalon Park, Miskolc is een geweldige plek om tijd door te brengen met de hele familie met een garantie van de hoogste kwaliteit service.

Wij zijn blij dat we konden deelnemen aan het process van consulting, het ontwerpen en bouwen van deze kwaliteits kartbaan. Hell kart&event Center is zeker een must-see plek voor kart liefhebbers!

Om meer te weten te komen over de kartbaan zie dan HELL Kart&Event Center case study.

check it out:

Kijk naar onze korte video om wat van de opening ceremonie te zien: